Finse Sauna & Infraroodcabine

Bij Body & Thermen specialist Bodyfit kunt u zowel privé als zakelijk terecht voor hoogstaande & innovatieve Finse Sauna’s en Infraroodcabine’s op maat.

Producten op maat

De wellness producten van Bodyfit voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen & normen en worden speciaal voor de klant op maat gemaakt.

Finse Sauna

Een privé Finse sauna kan in bijna ieder vertrek gerealiseerd worden, hoe klein of groot de ruimte ook is; deze is altijd op maat aan te leveren. Zo levert Bodyfit onder andere aan vakantiepark Landal Greenparks. U kent ze vast wel, de aantrekkelijke sauna’s in de moderne vakantie woningen. Altijd al een dergelijke sauna vakkundig bij u thuis willen laten installeren? Bezoek dan snel de website van Bodyfit. De Finse sauna’s zijn een weldaad voor uw gezondheid en dit in de vertrouwde omgeving van uw huis levert een enorme bijdrage aan uw algemeen welbevinden.

Infraroodcabine kopen

Een infraroodcabine is een ander type ‘sauna’ dan u doorgaans gewend zult zijn. Het infraroodlicht dringt diep binnen uw huid door en veroorzaakt hier een goede doorbloeding, wat de nodige gezondheidsvoordelen met zich meebrengt.

Een infraroodcabine kopen? Bezoek direct de website van Bodyfit!

Ps, bezoek ook eens ‘korting sauna