Elektronische sigaret kopen

Iedere roker kent, of desgewenst ontkent, het onbehagelijke gevoel wat roken met zich meebrengt. Logisch. Roken ondermijnt je gezondheid dusdanig, dat er tal van levensbedreigende ziekten op de loer liggen – met longkanker op de eerste plaats. Longartsen geven aan dat 1 op de 4 rokers niet de pensioen gerechtigde leeftijd haalt. Dat is nogal wat.

Elektronische sigaret, het antwoord op roken

Wat te doen wanneer roken dermate belangrijk voor je is, dat ‘stoppen’ eigenlijk geen alternatief vormt? Veel verstokte rokers hebben allemaal wel een periode gekend waarin zij gestopt waren met roken. Wat echte rokers dan meemaken is sowieso al een spannende periode voorafgaand; toeleven naar De Datum, en dan eenmaal gestopt door een zware onrustige periode van enkele weken gaan. De crux is dat men eigenlijk vaak niet echt ‘gestopt’ is, maar wezenlijk een roker blijft die even tijdelijk niet rookt … en daar bloednerveus van wordt. De omgeving zal dit vaak volmondig beamen.

Is er dan echt geen alternatief? Ja. Dat is er zeker, in de vorm van de Elektrische Sigaret. Bah, zal de echte roker denken. Dat hebben we een aantal jaren geleden al geprobeerd en die vieze smaak haalt het niet bij echt roken…  Fout!

Nieuwe generatie Elektrische Sigaretten

De nieuwste technieken zijn dit achterhaalde beeld definitief voorbij gestreefd; de huidige generatie elektrische sigaretten bevatten een totaal andere e-liquid, wat zorgt voor een compleet nieuwe rook sensatie.