Eindelijk.. Een huwelijksaanzoek!

M’n vriend en ik zijn nu bijna 2 jaar samen en vorige week heeft hij mij gigantisch verrast door me… ten huwelijk te vragen!!! Was het een verrassing?? Ja, enorm!!!! Want dit kwam écht helemaal uit de lucht vallen! Omdat zijn ouders zijn gescheiden heeft hij helemaal niets met het huwelijk en hoefde het ‘allemaal’ niet voor hem. Ik heb dit altijd begrepen, en hoewel ik het jammer vond -want ik wilde wel degelijk trouwen- hoefde het voor mij dan ook niet. Dit is iets wat je samen moet willen, anders heeft het weinig waarde.

Huwelijksaanzoek!!

En toen gebeurde het dus toch..!? We gingen samen met de honden een middag naar Meijendel in Wassenaar, en daar zit zo’n heerlijk eethuisje. Toen we gezellig bij het haardvuurtje zaten zag ik al aan hem dat er iets was. Hij was zichzelf niet. Toen hij zei ‘ik moet je iets vragen’ sloeg de schrik me om even om het hart, maar toen kwam het dus; hij vroeg me ten huwelijk! Ik was zó blij. Hij was héél blij! Ja, we willen het allebei! Hij wil mij voor altijd aan zich binden, en daarvoor is een huwelijk nodig, het is voor ons de bekroning op onze relatie!!

Direct aan de slag!

Die avond zijn we samen gaan googlen voor een trouwjurk, en ik heb al een hele mooie in gedachten! En daarbij ook al een stel geweldige trouwringen in gedachten; ik hou van witgouden ringen, maar mijn vriend vind juist bicolor ringen mooi, maar daar komen we wel uit! En natuurlijk willen we in de omgeving van Meijendel gaan trouwen! Sterker, ik heb al een locatie en trouwfotograaf in gedachten, die ons moment voor altijd op de film zet!