Kraamzorg in Rotterdam

Kraamzorg in Rotterdam door ervaren en enthousiaste kraamverzorgsters. Kraambureau Willy Mastenbroek is ISO gecertificeerd en alle kraamverzorgsters worden regelmatig bijgeschoold. Kraambureau Willy Mastenbroek onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak. Tijdens het intake-gesprek bij jou thuis worden al je eisen en wensen vastgelegd in je eigen, persoonlijke kraamdossier. Hierin leggen we ook alle communicatie met je huisarts of verloskundige in vast. Onze kraamverzorgsters ontzorgen jou en je (nieuwe) gezin volledig, zodat je optimaal kunt genieten van wat wel eens de mooiste periode uit je leven kan zijn.

Naast kraamverzorging zijn we ook expert (gecertificeerd) op het gebied van lactactie. We zorgen er dus van A-Z voor dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt in de kraamperiode. Met meer dan 20 jaar ervaring kennen we alle ins-en-outs van het vakgebied kraamverzorging. Meer weten over onze aanpak en ons werkgebied, neem dan contact met ons op via onze website Kraambureau Willy Mastenbroek.