Beautydag moeder-dochter in Zeeland

Samen met je moeder een dagje heerlijk genieten van wat Zeeland te bieden heeft op gebied van Beauty en verzorging? Lees dan snel verder!

Wat gaan we doen op 'Moeder en Dochter Dag'? 

Een speciaal moment: samen met je moeder een dag lang genieten van beauty, sauna, wellness en uiterlijke verzorging! In Zeeland kun je hiervoor bij een paar bijzondere adresjes terecht! 

Een moeder en dochter dag moet bijzonder zijn, het is immers een speciaal moment wanneer je een dag lang samen iets onderneemt en quality-time aan elkaar spendeert. Iedere moeder en dochterdag moet eigenlijk een onvergetelijk moment zijn, wat je zo eens in het jaar onderneemt met elkaar. 

Vier je moeder-dochter-dag in Zeeland!

Waar anders dan in Zeeland kun je uitgebreid genieten van 'De Zeeuwse kust' – met vele kilometers strand biedt de Zeeuwse kustlijn een prachtig moment om jullie dag af te sluiten. Maar voordat het zover is ga je eerst op kleur-kleding- en stijlanalyse in Zeeland én … mogen jullie samen natuurlijk niet een bezoekje overslaan aan Wellness Goes! Heerlijk ontspannen in de vele sauna en wellness gelegenheden. 

Na zo'n dag voel je jezelf als herboren en kunnen jullie er weer goed tegenaan! Met een persoonlijk kleur, kleding en stijlrapport op zak & de ontspannen werking van een wellness, heb je weer energie voor 10!