Cursus stoelmassage

Bent u beroepsmatig of juist als particulier geïnteresseerd in het leren van diverse massage-technieken, dan bent u op de website van Kopos.nl aan het goede adres hiervoor. Op de website treft u een zeer uitgebreid overzicht aan mogelijkheden. Diverse cursussen worden in het weekend op verschillende locaties in Nederland uitgevoerd, op de website kunt u hier meer over lezen. 

Cursus stoelmassage 

Door gebruik van een speciale massagestoel leert u de fijne kneepjes die juist zo belangrijk zijn bij een goede stoelmassage. Zo worden nek, schouders, rug, heupen, armen en handen behandeld tijdens een stoelmassage. Hoe u exact op de juiste wijze de massage toepast leert u tijdens een van de weekenden. De cursus stoelmassage is mede gebaseerd op Thaise massage technieken en Shiatsu technieken, waar acupressuur aan ten grondslag ligt. Uitgangspunt is mede dat 'hoofd en hart' (ratio & gevoel) samen een geheel vormen. 

De cursus stoelmassage bestaat uit een 2-daagse cursus in het weekend, waarbij u ook thuis werkt aan praktijk & theorie – uiteindelijk neemt u een examen af van 1 uur waarna u een certificaat zult ontvangen bij slagen. Uitgebreide massage cursus informatie leest u terug op de website van Kopos. 

Bent u benieuwd wat Kopos.nl voor u kan betekenen? Breng dan snel een bezoek aan de website en ontdek welke curus/ training het beste bij u past. 

Meer training? Bezoek ook eens Train2Release.nl


Actief leven begint met: Outdoor activiteiten en benodigdheden