Volume Maker Haarwerk

Wilt u meer volume in uw eigen haar? Dit systeem is zeer in trek bij dames met dun tot zeer dun haar. Aan het eigen haar wordt door middel van een micropoint het Volume Maker haar bevestigd. Op die manier vormt het Volume Maker haar een geheel met de eigen haren. Iedere 5 a 6 weken komt u terug en gaat u als het ware naar de kapper om het eigen haar en het Volume Maker haar te onderhouden.

U kunt het Volume Maker haarwerk gewoon slapen, zwemmen, sporten en naar de sauna. Uw eigen haar groeit gewoon door. Door dit systeem krijgt uw haar meer volume en ziet er goed uit. Groeihormonen laten het haar groeien. Aangezien het hormoon door de hogere leeftijd uit het lichaam verdwijnt, zal het haar minder snel gaan groeien. Om dit proces te beperken kunnen er supplementen met aminozuren worden ingenomen. Echter, dit zal alleen vertragen en niet het proces stopzetten.

Lees verder over meer volume in haar van vrouwen.