Mode Must-haves van 2015

De nieuwe dameskleding voorjaarstrends van 2015 treffen we al weer volop in modewinkels. Wat zijn dit seizoen absolute mode must-haves? 

Mode must-haves seizoen 2015

Welke trend je ook volgt, deze zomer gaan we voor de plateau high-heels; om deze schoen kun je absoluut niet heen en je kunt 'm matchen met vele stijlen. Skinny jeans met de hoge sporttieve schoen blijft ook dit voorjaar een een absolute must, waarop je een oversized vest, jas, of blouse draagt. Hoog zomer? Dan ga je voor de Ibiza bohemian style; kleurrijke accessoires, welke er uitzien alsof je deze rechtstreeks hebt gekocht op een hip eiland in Thailand, of Ibiza. Kleurrijke tuniekjes, waarvan niet duidelijk is of deze nu jurk of tuniek zijn. Draag er een legging of skinny onder. Is het iets kouder dan combineer je de look met Uggs. Alleen aan te bevelen wanneer je überhip gekleed bent en het figuur hiervoor hebt; Uggs zorgen maar al te vaak voor een totale mode-clash, wees behoudend met Uggs over het algemeen. 

Welke parfums dragen we? "Parfums" als die van Calvin Klein kunnen altijd. De frisse, wat waterachtige geurtjes, spray je gemakkelijk weg zonder omgeven te zijn door een parfumwolk. Nadeel is het vaak vluchtige effect van Calvin Klein; de eau de toilette vervliegt relatief snel. Het mode- en parfumhuis Guerlain mag je ook niet links laten liggen; heerlijke frisse geuren, en verkrijgbaar als parfum, zo ben je verzekerd van een heerlijke -niet irriterende- geur gedurende de dag. 

Tip van de dag: Parfums winnen? Ga snel naar de FB pagina van Parfumia!