Meer aandacht voor moeder en kind

Als je zwanger bent, komt er heel veel op je af. Één van de dingen die je moet regelen, is iemand die je helpt tijdens de kraamperiode. Oftewel, een kraamhulp. Deze kraamzorg kun je regelen door contact op te nemen met Kraamzorg XL.

De zorg die kraambureau's leveren, is in basis hetzelfde. Maar Kraamzorg XL levert méér dan alleen die zorg. 'Meer aandacht voor moeder en kind', dat vinden wij bij Kraamzorg XL belangrijk . Wanneer je je bij Kraamzorg XL inschrijft ontvang je de kraamzorg en een kraamhulp die bij jou en jouw / jullie situatie past. Dat kunnen we beloven, omdat we je kennen. We plannen bewust vooraf een afspraak in om persoonlijk kennis te maken. Zo kunnen wij onze kraamverzorgsters en onze zorgverlening perfect afstemmen op jouw wensen. Een persoonlijke ontmoeting vóór de kraamperiode start, vinden wij belangrijk.

Als je je bij Kraamzorg XL in hebt geschreven, zullen wij je benaderen om een afspraak te maken. In de periode tussen week 30 en 36 van je zwangerschap nemen wij contact met je op. De intake vindt gewoon bij jullie thuis plaats. Zo krijg je bijvoorbeeld geen kraamverzorgster die bang is voor handen als je 2 enorme rottweilers in huis hebt, wel zo handig.

Onze kraamverzorgsters weten dankzij hun jarenlange ervaring precies wat jij als net bevallen moeder nodig hebt. Dat is mooi, want zo kun je zo snel mogelijk genieten van je kindje. Wat doet de kraamverzorgster precies tijdens deze periode? De kraamverzorgster komt enkele dagen helpen – bij jou in huis. En ze is er zo'n 6 uur per dag.