Je eigen spa thuis

Eén van de beste manieren om thuis te ontspannen is het bezitten van een sauna, of een spa… Deze heerlijke luxe beleving bezorgt je de ultieme ontspanning, zonder dat je hierbij direct de deur uit hoeft en zonder telkens hoge kosten kwijt te zijn aan het bezoek van een sauna. 

Je eigen sauna thuis

Kies je voor een buitenspa, dan zijn er diverse mogelijkheden en groottes beschikbaar, zoals te zien is op de website Bodyfit.nl. Om het spa-gevoel na te bootsen kun je ook binnenshuis, in je ligbad, een spa creëren. Bekijk de vele mogelijkheden op de website. 

Het hebben van een sauna biedt een dermate hoge vorm van ontspanning, waarbij niet alleen uw geest zich ontspant, maar ook uw lichaam afvalstoffen afvoert middels uw huid. De bloeddruk verlaagt en de ademhaling wordt intenser. Een sauna is gemakkelijk thuis te realiseren. Bezoek maar eens een bouwmarkt, of een online saunashop; hier kun je vaak voor een lage prijs een prima, doch eenvoudige, sauna kopen. 

Sauna verlichting

Afhankelijk van het type sauna (droge het lucht, of juist vochtig lucht) bepaal je welk type verlichting het beste geschikt is. Zo zijn er LED inbouwspotjes voor hete ruimtes op de markt, maar ook LED verlichting welke geschikt is voor vochtige ruimtes (badkamer LED). Je kunt deze ook gewoon online kopen.