Make-up en schoonheid

Schoonheid, plezier en verzorging, dit zijn vrij brede begrippen. Waar denkt u aan? Denkt u aan make-up, huidverzorging en een feestje? Dan komt u aardig in de buurt. Echter valt er veel meer onder deze categorieën en dit wordt nog wel eens vergeten.

 

Visagie

Bij een visagist wordt de link direct gelegd met make-up voor een bijzonder feest, een gala of misschien zelfs een trouwerij. Een visagist kan u prachtig en natuurlijk opmaken om als een plaatje te verschijnen. Toch werkt een visagist ook met de huid, om uw huid het beste te verzorgen en hoe u de huid goed kunt onderhouden. Maar wist u dat ook mannen bij de visagist langs kunnen? Dit taboe mag wel eens doorbroken worden, want mannen hebben net zo goed recht op huidverzorging!

 

Body painting

Maar van de visagist met de make-up, kan het ook een stapje verder gaan. Wat dacht u van schmink en body paint? Het lichaam fungeert dan als een levend kunstwerk, waarbij hele creaties de vormen van het lichaam kan gebruiken om een schilderkunst nog meer naar voren te laten komen. Bekijk eens wat voorbeelden, want body paint is nog altijd een wat minder bekend fenomeen.

 

Grimeren

Het is ook mogelijk om de make-up en schmink iets anders in te zetten, om bijvoorbeeld levensechte verwondingen te maken. Dit is grimeren. Het is een vak op zich en wordt ook veel gebruikt door LOTUS patiënten, maar natuurlijk ook in films en televisieseries.

 

Beauty en Fun

Zoekt u in de buurt van Groningen visagie? Beauty en fun is wat zij alleen maar doen! Op het gebied van visagie, workshops en kinderfeestjes, er is van alles mogelijk. Zij laten zien dat al deze onderdelen nog volop leven!