Tanden bleken thuis

Steeds meer mensen in Nederland kiezen er voor om hun tanden te bleken zodat die weer stralend wit zijn. Zoals je in dit artikel zal ontdekken wordt het tegenwoordig steeds eenvoudiger en veilige rom zelf thuis je tanden te bleken!

De voordelen van tanden bleken

De redenen waarom mensen er voor kiezen om hun tanden te bleken mogen duidelijk zijn, iedereen ziet er natuurlijk beter uit met stralend witte tanden. Het is voornamelijk populair onder mensen die roken omdat de tanden van rokers vaak sneller geel kunnen worden. Dit is niet erg mooi en wordt als onverzorgd ervaren. Als je ook last hebt van gele tanden kan je eenvoudig zle fje tanden bleken!

Zelf je tanden bleken

Vroeger was het nog vrij moeilijk om tanden te bleken en daar was dan ook de hulp van een specialist bij nodig, tegenwoordig zijn er echter voldoende middelen om zelf thuis je tanden te bleken. Lees ook eens de recensies op onze website van mensen die reeds hun eigen tanden gebleekt hebben. Je zal ontdekken dat vrijwel iedereen tevredne is met het resultaat, aan de foto's kan je ook eenvoudig zijn hoe mooi je tanden kunnen worden als je deze producten gebruikt.

Voldoende veilige producten

Wat vroeger terecht een grote zorg was van mensen, is dat de productne om je tanden te bleken wel veilig zijn. In 2013 zijn er echter een aantal nieuwe regels gekomen voor tanden bleken waarbij afgesproken is dat er alleen nog producten verkocht mogen worden die als veilig getest zijn. Neem vandaag nog een kijkje op de webshop van Shiny White en ontdek dat wij alleen veilige producten van de hoogste kwaliteit verkopen! Ook als je advies nodig hebt over het bleken van je tanden helpen we graag.