Permanent ontharen

Permanent ontharen: pijnvrij en effectief
Vandaag de dag is permanent ontharen met behulp van een speciale laser de meest populaire behandeling op het gebied van ontharen. Dat is niet zo heel gek: het is bewezen dat op deze manier je ongewenste haartjes laten verwijderen een stuk effectiever is dan de meeste methodes. Bij permanent ontharen wordt namelijk gebruik gemaakt van een speciale laser die de haarzakjes vernietigt en op die manier voorgoed verwijdert.

Permanent ontharen: alleen door specialisten 
Daarom kiezen veel mensen voor permanent ontharen. Bij Sensitif kun je terecht voor een dergelijke behandeling. Wij onderscheiden ons van andere schoonheidsklinieken niet alleen op het gebied van geavanceerde apparatuur maar ook op het gebied van goed geschoold personeel. Onze huidtherapeuten zijn puur gespecialiseerd in de behandelingen van definitief ontharen. 

Veilig en effectief, kies voor permanent ontharen 
Zo weet je zeker dat je op een zo veilige mogelijke manier wordt geholpen. Daarnaast is een laserbehandeling geheel pijnvrij, is het snel gebeurd en gaat het op een effectieve manier. Heb je interesse in een behandeling permanent ontharen bij Sensitif? Neem dan contact met ons op via office@sensitif.nl of tussen openingstijden op ons telefoonnummer: 020 – 614 10 20. Wij staan je graag ter woord.