Italian Shoes

Don't you just love 'm: Echte Italiaanse schoenen … De ware fashionista kan niet ontkennen dat de echte Italiaanse dames schoenen tot de cremè de la cremè behoren. En dat niet alleen vanwege de fijne afwerking van standaard hoogwaardige materialen als kalfsleder en fijne suède met lederen zool. Nee, vooral het gekmakende design doet ons dames schuimbekken. 

Italian shoes. What else?

Als ware Italië liefhebster doe ik het land niet alleen aan vanwege de indrukwekkende culturele hoogstanden. In eerste instantie overigens wel degelijk; natuurlijk wil je Pompeï bezoeken, door Rome slenteren en de Spaanse trappen aandoen, genieten van de rijke Italiaanse keuken en mooie plekken spotten. Echter eenmaal "voet aan wal gezet" in Italië, verbleken onze 'Hollandse mode trends' tot een trashy ensemble. De 'streetwear-look', die in Nederland zo gangbaar is, is een absolute no-go in Italië. Dames, vrouwen, meisjes, weten zich hip-chiq te kleden. Deze dagelijkse verzorging uit zich van gestroomlijnd kapsel en make-up, tot hippe vrouwelijke outfits met dito schoenen. Kokette designers killerheels kun je gewoon overal kopen en behoren tot het gangbare straatbeeld. 

Mode & Inspiratie

Italië behoort samen met Frankrijk tot mode-land nummer 1 in Europa. Daarom is het er ook zo heerlijk shoppen. Italië bezoeken betekent niet alleen cultuur inademen, maar ook -en vooral- shoppen (en uiteraard mode inspiratie opdoen). In Nederland koop je fantastische Italiaanse schoenen bij Hopmans Italiaanse schoenen in Amsterdam. Natuurlijk kun je ook gewoon online de allermooiste Italiaanse schoenen bestellen in de shop! Wow!