Wat te doen tegen Migraine?

Migraine is een veel voorkomend probleem, het is een hoofdpijn die erg sterk is. Mensen die hoofdpijn hebben nemen vaak een paracetamol om de pijn te verminderen, dit helpt vaak wel maar bij een migraine aanval is dit maar tijdelijk. Er bestaat nog geen medicijn die de hoofdpijn voorgoed verminderd. Het is een erg vervelend pijn waar je de hele dag last van kan hebben. Het is een kloppende hoofdpijn aan een kan van een hoofd, hierbij kan je ook misselijkheid en overgeven erbij krijgen.

De oorzaken van migraine kunnen zijn: te weinig vochtopname, voedsplintertolerantie, stress, hormonale veranderingen, vaatvernauwing en erfelijkheid. Behalve als het erfelijk is kan je er dus wat aan doen om van de migraine af te komen. er bestaat ook nog een andere manier op de pijn van de migraine te verlichten, namelijk een behandeling migraine. Bij deze behandeling krijg je in je voorhoofd en de frons 10 botox injecties, na ongeveer een week zijn de spieren ontspannen en zo neemt de pijn af. De botox werkt niet voor altijd, maar drie maanden ongeveer daarna kan je weer een nieuwe facings behandeling krijgen. Zonder pijn of met minder pijn kom je de dag veel beter door. Een migraine aanval vergt veel energie omdat je er veel last van hebt. Om te kijken of een botox behandeling goed is, kan je met de huisarts of bij een cosmetisch kliniek een afspraak maken die precies aan je vertellen of je er mee in aanraking kan komen. De botox heeft verder geen bijwerkingen en gebeurt ook vaak op een natuurlijke manier. Er wordt namelijk een stofje gebruikt die het lichaam zelf ook aanmaakt, het stofje wordt dus herkend door het lichaam. De pijn gaat weg en je kan weer genieten van de dagen, zonder dat je last hebt van enorme kloppende hoofdpijn.

Vanzelfsprekend gebeurt een botox behandeling op eigen risico, weeg eerst de risico’s af voordat u zich laat behandelen en informeer bij meerdere klinieken naar de beste behandeling en of een botox behandeling geschikt is voor u.

Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend.