Ontbijtservice in Utrecht

Ontbijtservice in Utrecht

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dé ontbijtservice van Nederland bezorgt namelijk nu ook in deze stad en omstreken. Er is altijd wel een reden om de ontbijtservice in Utrecht te gebruiken: als cadeau, maar ook voor jezelf en je familie en/of vrienden. Ontbijt is namelijk de belangrijkste maaltijd van de dag, daarom is het een extra origineel cadeau. De ontbijtservice in Utrecht is altijd een goed en lekker idee.

Verschillende soorten ontbijt 
Bij de ontbijtservice in Utrecht kun je diverse lekkere ontbijtjes bestellen. De meest neutrale bestelling is een 'klassiek ontbijt'. Hierbij krijg je diverse luxe broodjes met een groot assortiment aan beleg. Daarnaast heb je bij de ontbijtservice in Utrecht nog een Frans ontbijt, een luxe ontbijt, maar ook een zakelijk ontbijt of feestelijke ontbijten voor diverse gelegenheden, zoals een lekker ontbijt voor Moederdag.
 
Bestellen bij de ontbijtservice in Utrecht is eenvoudig en er wordt zeven dagen per week bezorgd. Voor 17:00 uur besteld betekent de volgende ochtend op plaats van bestemming! Bestellen kan online via de website of per telefoon (nummer: 0800-6682458). Betalen kan via je eigen bank door middel van iDeal. Ontbijten is nog nooit zo lekker geweest, dankzij de ontbijtservice in Utrecht!