Chagrin Valley natuurlijke deodorant

Op zoek naar een natuurlijke deodorant die goed is voor je huid en voor het milieu? Kijk dan niet verder. Chagrin Valley is de deodorant waar je naar op zoek bent. Gemaakt in de Verenigde Staten, voorzien van alle biologische keurmerken die je maar kunt krijgen en volledig gemaakt van natuurlijke producten. Beter wordt het niet. 

Het bedrijf Chagrin Valley Soap & Salve wordt gerund door een familie. Het begon met de oma, die zich begon te verdiepen in de natuur. Hieruit volgden natuurlijke producten die ze ging ontwikkelen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een heus bedrijf en werkt de hele familie mee. 

Wat Chagrin Valley zo goed maakt zijn hun ingredienten. Puur natuur en alleen de beste biologische ingredienten. Antimicrobieel en ontstekingsremmend. Dit alles verwerkt in een heerlijk geurende, goed werkende en betaalbare natuurlijke smeerdeodorant. 

Meer informatie over deze natuurlijke deodorant en Chagrin Valley Soap & Salve vindt je op de Chagrin Valley pagina van Joan Organics