plasstickers voor mannen

In een ideale wereld plast elke man zittend. Toch? Wel als je van schone toiletten houdt tenminste, maar of manlief dit nu ook echt zo leuk vindt is nog maar de vraag. Natuurlijk plassen verreweg de meest mannen gewoon staande. Degenen die het toilet schoonmaakt weet dit maar al te goed, vooral wanneer je voor de zoveelste keer alle spetters afneemt en hem binnensmonds verwerpingen toewenst.
 

Toilet schoonhouden… In een mannenhuishouden. Onbegonnen werk?

 
We doen er alles aan om het toilet schoon te houden: toiletblokken plaatsen, geurzakjes & geurstokjes plaatsen, maar de oorzaak nemen we niet weg. Laten we de man daarentegen gericht plassen op een 'doel', zoals een vlieg sticker in het toilet, gepositioneerd op een strategische plek, dan zal de wc aanzienlijk schoner blijven en hoef jij minder toilet te reinigen. Omdat de meeste vrouwen gruwen van het idee om dit onding in hun toilet te plaatsen, verkoopt Stickermaster ook hele mooie interieur-verantwoorde toiletstickers.
 

Plasstickers voor mannen, een leuk cadeau!

 
Verras je man met leuk set toilet plasstickers, als ludiek cadeau! Bij ons kun je uiteraard 'de vliegsticker' bestellen, maar ook hele ander mooie toiletstickers, offe.. zoek eens zijn minst favoriete politicus uit… Wedden dat het helpt?! Natuurlijk hoef je het niet als geschenk te kopen, en kun je ook gewoon voor een fris blijvend toilet een mooi set toilet plasstickers uitzoeken van Stickermaster. 
 

#Tip van de redactie!

 
Mogen de badkamertegels een metamorfose ondergaan, omdat de tegels eingelijk gedateerd overkomen? Breng dan zéker eens een bezoekje aan: Stickermaster.nl/tegelstickers en kijk je ogen uit naar de mogelijkheden om je badkamertegels onder handen te nemen. Hieronder een fraai en verrassend voorbeeld!