Natuurlijke huidverzorgingsproducten

Soms lijkt het wel alsof er telkens wéér nieuwe grote cosmetica concerns gelanceerd worden, die de eigen producten als 'revolutionair' bestempelen en met 'thuis-party's" hun producten ijverig aan de man brengen. Gaat dit ook op voor het merk Utsukusy? Denkt u nu direct 'Utsu… wat?' dan kunnen wij ons dit voorstellen, aangezien het merk niet direct een bel doet rinkelen. Toch is Utsukusy een huidverzorgingsmerk met een lange historie, wat zijn bestaansrecht heeft bewezen. 

Utsukusy, een introductie

In 1978 maakte de Spaanse José Gimenez kennis met het al reeds bestaande huidverzorgingsmerk Utsukusy, tijdens zijn rondreis door Japan. Enthousiast geworden over de geweldige resultaten die de traditionele Japanse gezondheidsproducten van Utsukusy te weeg brachten in Japan (en met name in Tokyo), keerde hij terug naar Spanje om aldaar zijn eigen winkel te openen met Utsukusy producten. Dit ondernemerschap is in de loop der jaren uitgegroeid tot een brede vertakking van Utsukusy producten over diverse landen. In Nederland zijn de huidverzorgingsproducten verkrijgbaar bij de Utsuksy Natuurlijke cosmetica webshop

Enkele feiten op een rij:

  • De producten van Utsukusy zijn dierproef vrij;
  • Utsukusy mag (reeds lange tijd) het "Ecocert" logo voeren;
  • Er worden echte planten en kruiden gebruikt voor het vervaardigen van de huidverzorgingsproducten
  • De gebruikte planten en kruiden worden met de grootste zorg verbouwd. 

Meer weten?

Bezoek de website van Utsukusy-schoonheid.nl | Ook voor Ayurveda cosmetica