Laat de regen maar komen!

Een nachtmerrie voor degenen die zojuist een keurig verzorgd kapsel hebben aangemeten, of zorgvuldig make-up hebben aangebracht: het stortregent buiten. Niet zomaar een buitje, maar bakken uit de hemel en ook nog eens vergezeld van harde windstoten. Dag verzorgd kapsel. Dag make-up. Want geen paraplu is immers bestand tegen zoveel natuurgeweld. Nou, nee. Er zijn paraplu's die je zelfs onder extreme omstandigheden droog houden: Maak kennis met de stormparaplu!

Storm en regen? Wat zou het … 

Met de stormparaplu op zak ben je goed voorbereid op het Hollandse weer. Want wie heeft er nu geen bloedhekel aan dubbelklappende paraplu's immers. Een stormparaplu koop je bij Stormparaplus.nl. En laat de collectie nu net verrassend leuk zijn; voor heel veel situaties kun je een stormparaplu op maat kopen, zoals de golf-stormplu, kindermodellen, bruidsmodellen – you name it!

Commercieel aantrekkelijk

Ook voor bedrijven is de stormparaplu bijzonder aantrekkelijk als relatiegeschenk. Laat uw stormparaplu bedrukken met uw logo of bedrijfsgegevens; de ontvanger van het geschenk zal niet alleen aangenaam verrast zijn, maar maakt tevens "gratis" reclame voor uw onderneming. Neem contact op voor de vele uitgebreide mogelijkheden.