Definitief ontharen, neem de stap!

We hebben het allemaal: haargroei op ongewenste plekken. Of het nu om de schaduw op je bovenlip of de ontsierende krulletjes op rug en schouders gaat. Verwijderen is vaak pijnlijk of rondweg onhandig. Definitief ontharen heeft echter ook een drempel. Kost dat immers niet een vermogen? Loop je geen kans op brandplekken? Komen haartjes naar verloop van tijd niet terug? Op alle drie vragen is het antwoord nee.

De beste manier van definitief ontharen
Er zijn verschillende methoden van definitief ontharen. Laserontharing is de meest doelmatige en veilige manier. SENSITIF heeft de Lightsheer DUET diodelaser uit de Verenigde Staten in huis. Op dit apparaat wordt de modernste lasertechniek toegepast. Het resultaat is onovertroffen. Hardnekkige groei van lichaamshaar kan men op een zeer effectieve manier elimineren, waarna u achterblijft met de vraag: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

Definitief ontharen bij Sensitif
Bent u benieuwd wat Sensitif u kan bieden? Maak dan een afspraak op onze website voor een gratis intake. Datum en tijdstip kunt u zelf kiezen. Het is binnen een minuut geregeld. Liever telefonisch? Bel dan voor een afspraak 020 – 614 10 20.