Ontharen, eigenlijk noodzakelijk als vrouw

Als vrouw weet je vast al dat het een must is om je benen, oksels en dergelijke te ontharen. Als man kan dit ook, maar daar is het minder dwingend. Als vrouw kan je er natuurlijk voor kiezen om je haren te laten staan, maar hierbij loop je het risico dat anderen vreemd naar jou gaan kijken. Het is in principe een vrijheid van iedereen of je je onthaart of niet, maar in werkelijkheid wordt er impliciet wel verwacht dat je je als vrouw onthaart. Maar het is zeker niet dat het gevaarlijk of onhygiënisch is om je niet te ontharen.

 

Definitief ontharen of klassieke ontharing?

Je kan er voor kiezen om je te ontharen op de klassieke manier of door een definitieve ontharing. Klassieke ontharing kan door middel van strips, door middel van ontharingscrème, door was… Er zijn verschillende mogelijkheden voor. Maar de laatste jaren is er meer en meer aandacht gekomen voor de definitieve ontharing.

 

Definitieve ontharing belooft om de haren permanent weg te laseren in enkele beurten. De ervaringen op het internet zijn verschillend. De ene persoon zegt inderdaad nooit geen haartjes meer terug te vinden op die plaats, een andere persoon zegt dat hij of zij wel nog haartjes terug vindt, maar dat deze veel minder snel terugkomen. Toch zijn de meeste mensen hier positief over.

 

Wanneer je kiest voor definitieve ontharing, dan heb je enerzijds minder haren die terug komen of zelfs niet meer terugkomen. Natuurlijk betaal je hier iets meer voor in vergelijking met de klassieke ontharing. Bij interesse in definitieve ontharing in je buurt, kan je dit opzoeken op het internet. Je vindt vast een schoonheidssalon in de buurt die deze behandeling aanbiedt. De prijzen die gehanteerd worden in je salon naar keuze zullen er waarschijnlijk ook wel op staan.