Heren truien: kledingtips voor mannen

 

Zoekt u een fijne trui en vindt u het lastig zoeken? In dit artikel ontdekt u welke heren truien er zoal verkrijgbaar zijn en waar u op moet letten bij de aankoop van een trui.

De V-hals trui

Wanneer u net gekleed gaat is een V-hals trui uw beste optie. Het ziet er strak uit en gaat goed samen met een overhemd. De meeste V-hals truien worden van wol of katoen gemaakt en zijn verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren. Wanneer u voor warmte kiest is wol de beste optie, truien van wol worden meestal in de winter gedragen.

De gebreide trui

De gebreide herentrui is terug van weg! Een jaar geleden was het niet meer oké om een dikke trui met wol te dragen, tegenwoordig is het stoer en laat u daarmee zien een echte man te zijn. Vooral in de winter zijn dit soort truien interessant en wanneer de truien dik genoeg zijn is het zelfs een mooi alternatief voor uw jas.

De sweater

De sweater is ideaal om mee te sporten of om op een brakke zondag te dragen. Sweaters zijn overal verkrijgbaar, in tal van verschillende kleuren en prints. De stof is meestal dun en gemaakt van polyester. Een sweater heeft meestal een capuchon, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Om zweetluchtjes te voorkomen kunt u onder uw sweater het best een wit shirt dragen.

Heren truien zijn er in tal van verschillende soorten! Toch geen zin om een trui te dragen? Dan kunt u als alternatief het best uitwijken naar een vest, gemakkelijk aan- en uit te trekken en comfortabel om te dragen. Herenondergoed (boxershorts) zijn ook bij ons verkrijgbaar!