De Praktijk voor dieren homeopathie

Wanneer kunt u terecht?

Klassieke Homeopathie richt zich niet alleen op de gezondheid van mensen, maar kan ook de gezondheid van uw geliefde huisdier verbeteren. Heeft u te maken met een ziek of verzwakt huisdier en bent u benieuwd of u bij de Praktijk voor Klassieke Homeopathie terecht kunt met uw lieve dier? Lees dan in dit artikel wanneer de Praktijk van Klassieke Homeopathie uw zieke dier kan helpen om beter te worden.

 

Fysieke klachten bij dieren

Ten eerste kunt u bij de Praktijk voor Klassieke Homeopathie terecht met uw dier als uw geliefde huisdier te maken heeft met bepaalde fysieke klachten. Denk hierbij aan diarree, maar ook aan huidklachten, allergieën, spijsverteringsklachten, oogontstekingen, wonden en ga zo maar door. Kunt u met een fysieke klacht naar de dierenarts met uw geliefde huisdier, dan kunt u in feite ook bij de Praktijk voor Klassieke Homeopathie terecht. Zelfs bij acute klachten die direct behandeld moeten worden, bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Mentale klachten bij dieren

Zelfs voor mentale klachten bij dieren kunt u bij onze praktijk terecht. Heeft uw huisdier bijvoorbeeld gedragsproblemen of is het dier ontzettend bang voor andere dieren, mensen, vuurwerk of andere zaken? Dan kunt u uw huisdier een behandeling laten ondergaan om deze mentale klachten te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Ook dieren met een hoog stressgehalte kunnen een behandeling ondergaan in de Praktijk voor Klassieke Homeopathie, zodat de stress van uw huisdier verminderd kan worden en uw dier gelukkiger en rustiger is.