Fruitpersen in alle geuren en kleuren

Het maken van een fruitsmoothie is voor velen een dagelijkse en gezonde bezigheid. Zoals het voedingscentrum reeds aangaf blijft de aller gezondste optie nog steeds gewoon het consumeren van een stuk fruit, zonder deze eerst te persen, maar gewoon uit de vuist. Natuurlijk genieten we volop van het maken van een heerlijke fruitshake, en zijn er kleine kinderen die niets liever willen dan een gemengde shake (en krijgen ouders er op geen enkele andere wijze een stuk fruit bij hen naar binnen!). Maar welke fruitpers is nu de beste koop? 

Allerhande fruitpersen te koop

Fruitpers kopen

 

  • De beste fruitpers, bestaat die eigenlijk wel? Een van de betere soorten fruitpersen zijn de slowjuicers. Deze zorgen voor een langzame pers-procedure, waardoor moleculen zo min mogelijk, onnodig, verhit worden. Hierdoor blijven vitamines en mineralen zo goed mogelijk intact, wat weer bijdraagt aan onze gezondheid. 
  • Wist je dat citrussappen perfect te combineren zijn met het eten van vlees? De vitamine-C toevoer zorgt ervoor dat ijzer (in vlees) beter wordt opgenomen door je lichaam. 
  • Er zijn vele type fruitpersen te koop. De een is een slowjuicer, de ander biedt diverse extra functies zoals het zorgen voor een schuimvrije shake, weer een ander heeft een extra grote opening zodat het fruit gemakkelijk toegevoegd kan worden. Natuurlijk betaal je extra voor deze functies. 
  • De beste smoothiemaker kopen & vergelijken? Dat doe je op de website van Vivajuice.nl
  • Op Vivajuice.nl lees je alles na over verschillende type smoothiemakers en fruitpersen. 
  • Eerst lezen en dan pas kopen luidt het credo!

Meer gezondheidsnieuws: