Kapper Ede

Haar2: kapper in Ede

Voor een kapper in Ede gaat u naar Haar2. Deze kapper, gevestigd in hartje Ede, is namelijk het schoolvoorbeeld van een veelzijdige kapsalon. Deze kapper uit Ede biedt naast het knippen en verzorgen van het haar nog vele andere faciliteiten. Want zelfs voor de verzorging van uw nagels en make-upadvies kunt u hier terecht. Zo biedt deze kapper een totaalplaatje voor uw persoonlijke verzorging. Doorgaans werkt zij alleen op afspraak om de tijd en ruimte te kunnen bieden die u als klant nodig heeft. Maak ook een afspraak via de onderstaande contactgegevens.

Kapper te Ede voor dames en heren.

Vaak wordt een kapper in Ede gelinkt aan een dameskapper. Wat veel mensen niet weten is dat bij vele kappers zowel mannen als vrouwen geknipt kunnen worden. U hoeft dus niet speciaal naar een herenkapper. Het gegeven is daarnaast dat het voor mannen tegenwoordig de trend is een barbier te bezoeken voor de haar- en baardverzorging. Echter werken bij een kapper als Haar2 zowel mannelijke als vrouwelijke kappers die u uitgebreid kunnen adviseren door de laatste trends volgen. Dus ook heren kunnen zij voorzien van een modern kapsel.

Vriendinnen dag bij een kapper in Ede
De kapper Haar2 uit Ede biedt een speciaal arrangement: de vriendinnendag. Zijn u en uw vriendinnen allen aan een nieuwe coupe toe, of is het gewoon weer tijd voor een gezellige middag? De vriendinnen dag bij Haar2 is een ideale aangelegenheid. Op deze zaterdagmiddag staat de zaak namelijk geheel in het teken van u en uw vrienden en kennissen. Uiteraard zijn ook uw oma, moeder, of zusjes welkom. De professionele en ervaren kappers verzorgen een compleet nieuwe coupe inclusief styling, make-up en de verzorging van uw nagels. Zelfs als u uw haar wilt kleuren kan dit. Boek de vriendinnen dag bij Haar2