Opticien Nieuwegein

Naar Wiegand Bruss Optiek voor een opticien nabij Nieuwegein

Deze opticien nabij Nieuwegein is erg veelzijdig. Wiegand Bruss Optiek is uw optometrie specialist voor brillen, gehoorbescherming en contactlenzen in hartje IJsselstein. Het is erg makkelijk om een groot aanbod aan diensten op één locatie te hebben. Zo hoeft u niet naar drie verschillende winkels voor bijvoorbeeld het laten meten uw ogen, voor het kopen van uw contactlenzen en voor gehoorbescherming. Dit scheelt veel tijd. Al is de kans dat u deze drie diensten tegelijkertijd nodig heeft vrij klein. Wel kunt u uw bezoek combineren met bijvoorbeeld uw partner die een leesbril nodig heeft en u een halfjaarabonnement wilt afsluiten voor uw contactlenzen.

Betrouwbare opticien Nieuwegein

Betrouwbaar personeel zoals een opticien is naast het praktische van de veelzijdigheid van een optiek erg belangrijk. Als u naar een opticien gaat om uw ogen op te laten meten, vertrouwt u op de deskundigheid van de optometrist. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat wanneer iemand autoriteit uitstraalt, hij geloofwaardiger wordt bevonden. Het feit dat een opticien voldoet aan een passende vooropleiding is al een betrouwbaar signaal naar u als klant. Zo ook het personeel bij Wiegand Bruss Optiek. Dagelijks zijn er minimaal twee gediplomeerde optometristen aanwezig in deze optiek.

Diensten van een opticien nabij Nieuwegein

Een opticien nabij Nieuwegein is meestal werkzaam bij een optiek. De klant wordt geholpen bij het uitzoeken van een bril of contactlenzen en geadviseerd over de sterkte van glazen en monturen. Om afwijkingen in de ogen te constateren worden er oogmetingen uitgevoerd. Daarnaast voert een opticien reparatiewerkzaamheden als het repareren van brillen en onderdelen en het slijpen van brillenglazen uit. De diensten waarvoor u terecht kunt bij een optiek zijn dus erg divers. Voor al deze diensten kunt u ook terecht bij Wiegand Bruss Optiek te IJsselstein. In deze optiek bestaat het personeel onder andere uit deskundige optometristen om u van de juiste informatie en advisering te voorzien. Maak een afspraak via de onderstaande contactgegevens of kom langs bij Wiegand Bruss optiek aan de Utrechtsestraat 64.