Permanent onharen met een IPL behandeling

Heb je weleens gedacht aan permanent ontharen? Met een IPL behandeling worden de haarzakjes met behulp van lichtflitsen kapot gemaakt, waardoor de ongewenste haartjes niet terug komen.

Na een IPL behandeling hoeft u dus nooit meer te scheren, epileren, harsen of waxen. Geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug.

Schoonheidssalon KNAP heeft sinds deze zomer een IPL apparaat waarmee definitief ontharen voor veel Tilburgers binnen handbereik komt en betaalbaar wordt. Schoonheidssalon KNAP heeft al van meerdere klanten vernomen dat andere zogenaamde definitieve ontharingen niet goed werken, en dat klanten daarmee dus eigenlijk hun geld weggooien. Natascha heeft daarom besloten om IPL ontharen aan te bieden in haar salon, om zo wel goede permanente ontharing aan te kunnen bieden.

Heb je behoefte aan een gladde huid zonder vervelende haartjes of stoppels van het scheren?Klik op een van de links, en maak een afspraak om voorgoed van jouw ongewenste haartjes af te komen!

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Blogboy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.