Een deskundig podotherapeut Zaandam

Heeft u last van uw voeten en bent u woonachtig en op zoek naar podotherapeut in Zaandam?

U staat er vast letterlijk nooit echt bij stil. Gedurende uw leven leggen uw voeten ongeveer 185.000 kilometer af. Dus voordat u sterft, heeft u in afstand gemiddeld vier keer rond de aarde gelopen. Dit laat bij veel mensen z’n sporen na. De meeste mensen gaan er vaak gewoon vanuit dat hun voeten en gewrichten altijd maar naar behoren blijven functioneren. In de praktijk loopt dat vaak net even ander. Pijn aan de voeten, een verkeerde manier van lopen, geblesseerde of overbelaste pezen en gewrichten die slijten zijn helaas ongemakken waar veel mensen mee moeten leven. Gelukkig valt hier wel wat aan te doen. Als u hier last van krijgt, dan is het verstandig een afspraak te maken met een podotherapeut. Bent u woonachtig in Zaandam? Dan kunt u snel terecht bij een vakkundige podotherapeut Zaandam.

 

Podotherapeut Zaandam, uw voeten zijn het waard

Wat kan een podotherapie Zaandam voor u doen? Een podotherapeut is medisch geschoold en een beschermd beroep met een registratie in het BIG-register. De podotherapeut Zaandam kan u helpen bij de volgende ongemakken:

standafwijkingen van uw voeten
als uw tenen of nagels in een afwijkende stand staan
als u tijdens het lopen pijnklachten aan uw voeten ervaart
als uw voeten overbelast zijn
als u pijn heeft aan uw enkelgewricht, kniegewricht of heupen

 

Speciaal schoeisel

Veel gewrichtsklachten en klachten aan de onderrug komen doorgaans voort uit een verkeerde houding of door een verkeerde manier van lopen. Een podotherapeut Zaandam helpt u met het verbeteren van uw houding, zodat de pijn vermindert en verdere slijtage aan uw gewrichten voorkomen wordt. De podotherapeut kan u ook speciaal therapeutisch schoeisel adviseren. Hiermee neemt u automatisch een gezondere houding aan als u beweegt en loopt. Een behandeling bij de podotherapeut Zaandam krijgt u na een verwijzing via uw huisarts, maar u kunt ook zelf direct contact opnemen met een van de therapeuten. Zij zullen ruim de tijd nemen om uw voeten, gewrichten en houding te observeren en analyseren. Ze luisteren naar uw verhaal, stellen u een aantal vragen om een duidelijk beeld te krijgen van uw dagelijkse bezigheden en daarmee gepaarde risico’s voor uw bewegingsapparaat. Daarna bepalen ze samen met u de beste behandelmethode naar een pijnloze en gezonde manier van bewegen.

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.