Langverwacht de spirituele boerderij

Langverwacht is een prachtige plek in Drenthe tussen Meppel en Hoogeveen, gelegen in het plaatsje Ruinen. Op deze unieke plek staat verbinding met jezelf, anderen en de natuur centraal. Verschillende vormen van verbinding komen hier samen. Zo kun je vanaf de zomer 2023 genieten van heerlijk drankje en hapje in de biologische theetuin. En terwijl je geniet van een hapje en drankje naar keuze kun je van de omgeving genieten, tussen de bloemen, planten en bomen. Op Langverwacht vind je namelijk ook een mooi onderhouden pluktuin en voedselbos.

In de speciaal omgebouwde schuur is een heerlijke ruimte gemaakt om een workshop te kunnen volgen of een bijzondere bijeenkomst te organiseren. Zo kun je vanuit deze ruimte uitkijken op het voedselbos en ben je altijd in contact met de natuur.

Zo worden er op deze plek retreats georganiseerd door coaches in verschillende vakgebieden. Kom tot rust bij één van de georganiseerde meditatiesessies of ga aan de slag met onderwerpen over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Wil je misschien zelf iets organiseren? Ook dat kan op Langverwacht. De locatie maar ook verschillende ruimtes zijn te huur. Neem voor alle mogelijkheden gerust eens contact op met de initiatiefnemers van Langverwacht.

Kortom Langverwacht is een locatie om tot rust te komen en even te genieten van jezelf en de natuur! Zien we je binnenkort in Ruinen?

 
Dit reclame-artikel is geplaatst door (JVB Marketing), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (JVB Marketing), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.