Libidopillen voor vrouwen

Ook bij vrouwen kan het voorkomen: een verlaagd libido en dus problemen in bed. Het is natuurlijk niet aangenaam en kan nogal wat frustraties met zich meebrengen. Wanneer je als vrouw daar iets tegen wou doen, kon je eerst enkel een een lustopwekkende kuur volgen. Dan moest je gedurende een bepaalde periode dagelijks een pilletje innemen. Dat is iets anders dan de libidopillen die mannen gewoon kunnen nemen een uurtje voor de daad. Gelukkig is daar verandering in gekomen, want nu is er ook de libidopil voor vrouwen: Libidofemme.

Een libidopil is een pil die je inneemt om je lust op te wekken en je meer zin te doen krijgen. De pil zorgt voor een verhoogd verlangen naar intimiteit, want vaak ligt dit aan de bodem van de probleem bij vragen die een laag libido hebben. Je libido verhogen kan je ook door je levensstijl aan te passen: gezonder eten, regelmatig sporten, het mijden van alcohol… Maar als dat niet helpt, is een libidopil kopen een oplossing die meer zekerheid biedt.

Een libido pil bevat een speciale mengenling van kruiden en vitaminen die allemaal een specifieke werking op het lichaam zullen hebben. Enkele van de werkzame stoffen in libidopillen zijn de volgende:

L-arginine: dit is een aminozuur dat je langere en intensere orgasmes bezorgd.

Maca extract: zal het energielevel en je vitaliteit verhogen voor een betere seksuele gezondheid.

Guarana extract: verbetert de fysieke prestaties

Tribulus terrestris extract: dit plantje zorgt voor een betere doorbloeding van de ‘gevoelige delen’.

Alle vitaminen en kruiden in een libidopil hebben een krachtige werking op het lichaam, het is dan ook sterk afgeraden om meer dan één pil tegelijk te nemen. Je kan de pil best 1 à 2 uur op voorhand innemen, dan is de werking optimaal wanneer het moment aanbreekt en kan je als vrouw weer helemaal genieten.